Direct boeken

Mountainbiken op Ibiza maakt jouw vakantie onvergetelijk!

Lijkt het je te gek om Ibiza te verkennen vanaf een mountainbike en zie je jezelf al over het prachtige eiland razen met het zonnetje in de rug? Komt dat even mooi uit, want Ibiza is een echt fietseiland! Bas en Mira zijn er klaar voor om samen met jou te gaan mountainbiken op Ibiza. Tijdens een adembenemende tour laten we je de mooiste routes ervaren. Wist je dat je zelfs een geheel verzorgde cycle week bij ons kunt boeken?!

 

Mountainbiken op Ibiza vormt de perfecte activiteit tijdens jouw workation en maakt onze populaire experience journey onvergetelijk. Zou het niet geweldig zijn? Samen met je collega’s eens op een hele andere manier meters maken. Goed voor de creativiteit en inspiratie. Wie weet tot welke waardevolle inzichten mountainbiken op Ibiza nog leidt!

Bas en Mira gidsen je over het eiland heen

Begin de dag goed en stap na een uitgebreid ontbijt de fiets op! Droom jij ervan om te mountainbiken op Ibiza en tegelijk iets te zien van de prachtige omgeving? Ga op pad onder professionele begeleiding van Bas en Mira. Wij kennen de weg op het eiland en weten de meest idyllische spots te vinden voor een welverdiende adempauze! Mountainbiken op Ibiza is geschikt voor mensen die nog nooit op een mountainbike gezeten hebben tot de gevorderde fanatiekeling. Ga je op pad met je eigen mountainbike of mogen we een huurfiets voor je regelen?

 

Iedereen kan mountainbiken op Ibiza!

Om mountainbiken op Ibiza voor iedereen toegankelijk te maken, hebben we verschillende mooie GPX-routes uitgestippeld. Via de bewoonde wereld door ongerepte natuur, en langs adembenemende witte stranden door rotsachtige bergen; Bas en Mira nemen je mee op avontuur. Mountainbiken op Ibiza; beter wordt het niet!

Activiteiten

Bekijk ook andere activiteiten

Van een uitdagende bootcamp bij zonsopkomst of een adembenemende bike tour, tot een ontspannende yoga sessie op een paradijselijk strand of een heerlijke massage onder de wuivende palmbomen. Welke activiteiten maken jouw vakantie compleet?

Geïnteresseerd?

Boek dan direct of stel eerst nog je vraag

 

Maak jouw experience journey of workation compleet met een adembenemende mountainbike tour!

 

Contact Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar. Je kunt ook ons contactformulier invullen.

  • Door het contactformulier te gebruiken ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring