Direct boeken

Suppen op Ibiza maakt jouw vakantie onvergetelijk!

Lijkt het je te gek om Ibiza te verkennen vanaf een sup board en zie je jezelf al langs alle prachtige baaitjes peddelen met het zonnetje op je gezicht? Komt dat even mooi uit, want Ibiza heeft zoveel mooie baaitjes en afgelegen strandjes! Bas en Mira zijn er klaar voor om samen met jou te gaan suppen op Ibiza. Tijdens een adembenemende tour laten we je de mooiste plekjes zien.

SUP staat voor Stand Up Padling, ook wel peddelsurfen genoemd.

 

Maak jij jouw vakantie compleet met suppen op Ibiza?

Suppen op Ibiza vormt de perfecte activiteit tijdens jouw workation en maakt onze populaire experience journey onvergetelijk. Zou het niet geweldig zijn? Samen met je collega’s eens op een hele andere manier meters maken. Goed voor de creativiteit en inspiratie. Wie weet tot welke waardevolle inzichten suppen op Ibiza nog leidt!

 

Suppen op Ibiza: Bas en Mira gidsen je de hele kust af

Begin de dag goed en stap na een uitgebreid ontbijt je sup board op! Droom jij ervan om te suppen  op Ibiza en tegelijk iets te zien van de prachtige omgeving? Ga op pad onder professionele begeleiding van Bas en Mira. Wij kennen de weg op het eiland en weten de meest idyllische spots te vinden voor een welverdiende adempauze! Suppen op Ibiza is geschikt voor mensen die nog nooit op een sup board hebben gestaan tot de gevorderde fanatiekeling. Ben jij klaar voor een adembenemende tour?

Activiteiten

Bekijk ook andere activiteiten

Van een uitdagende bootcamp bij zonsopkomst of een adembenemende bike tour, tot een ontspannende yoga sessie op een paradijselijk strand of een heerlijke massage onder de wuivende palmbomen. Welke activiteiten maken jouw vakantie compleet?

Geïnteresseerd?

Boek dan direct of stel eerst nog je vraag

Maak jouw experience journey, cycle week of workation compleet met een betoverende sup tour!

Contact Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar. Je kunt ook ons contactformulier invullen.

  • Door het contactformulier te gebruiken ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring