Direct boeken

Bas

Bas is super sportief, zorgzaam, de rust zelve en een echte verbinder. Hij helpt mensen vaak op een fijne manier zonder dat hij het zelf in de gaten heeft. Daarnaast maakt hij de lekkerste paella en doet hij alles wat hij doet met passie.

Mira

Mira is een sportieve alleskunner en één brok positiviteit, vrolijkheid en humor. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij haar. Ze weet haar passies perfect samen te voegen en mensen een onvergetelijke vakantie te bieden op Ibiza.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

Kies je voor de ultieme combi van werken en vakantie vieren? Of kun je niet wachten om Ibiza te verkennen vanaf je mountainbike, gravelbike of wielrenfiets? Om jouw droomvakantie zo goed mogelijk af te stemmen op je persoonlijke voorkeuren, bieden we drie arrangementen aan.

Kies je arrangement

Stem jouw droomvakantie zo goed mogelijk af met je persoonlijke voorkeuren.

Voeg activiteiten toe

Een uitdagende bootcamp of een ontspannende yoga sessie op het strand?

Boek je vakantie

Zet hem in je agenda, vergeet alle zorgen en pak die zonnebril maar vast uit de kast.

Beleef Ibiza op zijn best

Laat je verrassen door alles wat dit magische eiland te bieden heeft!

Wie zijn B&M Experience?

Mensen hun mooiste leven laten beleven op Ibiza; dat is wat Bas en Mira willen bereiken met hun unieke vakantieconcept. Toen het stel elkaar leerde kennen, bleken ook hun toekomstdromen te matchen: samen iets moois beginnen, ergens op een bijzondere plek onder de Spaanse zon. Wat in eerste instantie een 5-jarenplan leek, was binnen 5 maanden beklonken. Bas en Mira vonden een fantastische villa op Ibiza, jaagden hun droom achterna, en reden in oktober 2021 het avontuur tegemoet.

“We bieden onze gasten de kans om hun eigen vakantie samen te stellen. Wat ons concept onderscheidend maakt, is de balans van ons actieve programma met een ontspannen tintje & zelf het eiland ontdekken. Van een uitdagende bootcamp of een stevige mountainbike tour, tot een heerlijke massage of een ontspannende yoga- of meditatie sessie. En niet te vergeten onze gezellige sangria- en paella avonden! Hierdoor wordt elke vakantie een unieke ervaring. Niet elk moment hoeft gevuld te zijn met actie of afleiding, wij helpen je om niets te doen, zonder dat het voelt als vervelen. 😉 Tegelijk willen we mensen inspireren om net zoals wij hun mooiste leven te leiden.”

Onze missie

B&M Experience wil mensen hun ultieme vakantie op Ibiza laten beleven. Dit doen we door naast een heerlijk verblijf de leukste activiteiten aan te bieden en onze gasten op een ongedwongen manier met elkaar te verbinden.

Onze visie

We maken de wereld een stukje mooier door mensen alle middelen te bieden om meer in het nu te leven en even te ontsnappen aan het hectische Hollandse leven. We willen een inspiratiebron zijn voor dromers en moedigen hen aan om net zoals wij ook hún dromen waar te maken.

Contact Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar. Je kunt ook ons contactformulier invullen.

  • Door het contactformulier te gebruiken ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring