Direct boeken

 

Daag jezelf uit voor een onvergetelijke bootcamp op Ibiza!

Wil jij tijdens jouw vakantie werken aan je fitheid onder begeleiding van een professionele instructeur? Bas daagt je uit voor een onvergetelijke bootcamp op Ibiza. Lekker met de groep het strand op of de bergen in voor een stevige full body workout. Genieten van de opkomende zon en jezelf tot het uiterste drijven; een beter begin van de dag ga je niet krijgen! Haal het maximale uit jezelf met een bootcamp op Ibiza!

 

Bootcamp op Ibiza: samen sporten in de buitenlucht

Lekker met de groep het strand op of de bergen in voor een stevige full body workout. Genieten van de opkomende zon en jezelf tot het uiterste drijven; een beter begin van de dag ga je niet krijgen! Haal het maximale uit jezelf met een bootcamp op Ibiza!

Deze bootcamp op Ibiza is geschikt voor alle niveaus. Wat je te wachten staat is een high-intensity training met ontzettend veel variatie. Zo gaan we aan de slag met eigen lichaamsgewicht en allerlei professionele materialen voor een kick-ass bootcamp op Ibiza. Afzien, discipline, doorzettingsvermogen en frisse buitenlucht; it’s all in the game!

Bootcamp op Ibiza onder professionele begeleiding

Bijna 7 jaar lang runde Bas in Nederland zijn eigen bootcampclub en daagde hij mensen uit om tot het uiterste te gaan. Bas: “Bootcamp op Ibiza is een next level ervaring die je niet wilt missen, alleen al vanwege de fantastische groepsdynamiek. Er wordt gewerkt aan uithoudingsvermogen, kracht, figuur en souplesse. Maak bootcamp op Ibiza onderdeel van jouw experience journey of cycle week, of zie het als dé manier om stoom af te blazen tijdens jouw workation.”

 

Waar het er op reis vaak bij inschiet om te sporten, -simpelweg omdat het alleen al een uitdaging is om er een geschikte plek voor te vinden- zorgt B&M Experience ervoor dat jouw bootcamp op Ibiza tot in de puntjes geregeld is. Zo staat er eenmaal terug bij de villa een gezond en uitgebreid ontbijt voor je klaar! Laat je ontzorgen en boek nu jouw bootcamp op Ibiza.

Activiteiten

Bekijk ook andere activiteiten

Van een uitdagende bootcamp bij zonsopkomst of een adembenemende bike tour, tot een ontspannende yoga sessie op een paradijselijk strand of een heerlijke massage onder de wuivende palmbomen. Welke activiteiten maken jouw vakantie compleet?

Geïnteresseerd?

Boek dan direct of stel eerst nog je vraag

Maak jouw experience journey, cycle week of workation compleet met een uitdagende bootcamp!

Contact Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar. Je kunt ook ons contactformulier invullen.

  • Door het contactformulier te gebruiken ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring