Direct boeken

Hiken op Ibiza maakt jouw vakantie onvergetelijk!

Lijkt het je te gek om Ibiza te verkennen tijdens een van de vele mooie hikes met de zon op je gezicht? Komt dat even mooi uit, want Ibiza is een echt een wandeleiland! Bas en Mira zijn er klaar voor om samen met jou te gaan hiken op Ibiza. Tijdens een adembenemende route laten we je de mooiste plekken zien.

 

Maak jij jouw vakantie compleet met hiken op Ibiza?

Hiken op Ibiza vormt de perfecte activiteit tijdens jouw workation en maakt onze populaire experience journey onvergetelijk. Zou het niet geweldig zijn? Samen met je collega’s eens op een hele andere manier meters maken. Goed voor de creativiteit en inspiratie. Wie weet tot welke waardevolle inzichten mountainbiken op Ibiza nog leidt!

 

Hiken op Ibiza: Bas en Mira gidsen je over het eiland heen

Begin de dag goed en stap na een uitgebreid ontbijt de fiets op! Droom jij ervan om te hiken op Ibiza en tegelijk iets te zien van de prachtige omgeving? Ga op pad onder professionele begeleiding van Bas en Mira. Wij kennen de weg op het eiland en weten de meest idyllische spots te vinden voor een welverdiende picknick! Hiken op Ibiza is geschikt voor mensen die weinig kilometers maken tot de gevorderde fanatiekeling. Ga jij mee op pad met ons?

Activiteiten

Bekijk ook andere activiteiten

Van een uitdagende bootcamp bij zonsopkomst of een adembenemende bike tour, tot een ontspannende yoga sessie op een paradijselijk strand of een heerlijke massage onder de wuivende palmbomen. Welke activiteiten maken jouw vakantie compleet?

Geïnteresseerd?

Boek dan direct of stel eerst nog je vraag

Maak jouw experience journey of workation compleet met een avontuurlijke en adembenemende hike!

Contact Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar. Je kunt ook ons contactformulier invullen.

  • Door het contactformulier te gebruiken ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring