Direct boeken

Werken op Ibiza en tegelijk vakantie vieren

Zou het niet heerlijk zijn? Werken op Ibiza en tegelijk genieten van de ultieme vakantie. Inspiratie opdoen in een prachtige omgeving, van de zon genieten en tóch die deadline aftikken, dat projectplan schrijven en geen call missen. B&M Experience biedt jou de perfecte combinatie van werken op Ibiza en ongekend vakantie vieren. Om jou regelmatig uit je werk bubble te halen, organiseren we de leukste activiteiten die jouw workation onvergetelijk maken!

Werken op Ibiza combineren met de leukste activiteiten

Om jou een unieke workation te bieden, laten Bas en Mira jou je beste tijd op Ibiza beleven. Zo kun je ervoor kiezen om na een ochtendje knallen achter de laptop met Bas te gaan suppen, biken of bootcampen. Of wat dacht je van een ontspannende massage of yoga sessie met Mira? Door bij het boeken van jouw workation je favoriete activiteiten toe te voegen, stel je heel eenvoudig je eigen werkvakantie samen. Zo wordt werken op Ibiza een heerlijk avontuur en hoef je ter plekke niet meer na te denken over de invulling van je vrije tijd.

Werken op Ibiza en genieten van een fantastisch verblijf

Wil jij werken op Ibiza? Dan bieden wij jou een geheel verzorgd verblijf in een prachtige villa met zeezicht, zwembad met pool bar, jacuzzi, WiFi all over the place, voldoende parkeergelegenheid, en tal van plekjes om ongestoord te kunnen werken en relaxen. Naar wens verrassen we je elke ochtend met een heerlijk ontbijt en optioneel geniet je mee van onze smaakvolle barbecue- en paella avonden. Zin in een frisse duik na een productieve ochtend? Wij houden je niet tegen! Op eigen houtje het eiland ontdekken? Met liefde fluisteren we je de mooiste plekjes in. Werken op Ibiza; beter word het niet!

Voor wie is werken op Ibiza geschikt?

Of je nu zelfstandig ondernemer bent en even wilt ontsnappen aan de dagelijkse sleur, of in loondienst bent en er samen met je team eens lekker tussenuit wilt; iedereen kan werken op Ibiza! Verandering van omgeving betekent een boost voor je motivatie en een schat aan nieuwe inspiratie. Wie weet tot welke fantastische inzichten jouw workation nog leidt! Pssst… heb je er al bij stilgestaan dat een workation je niet eens vakantiedagen kost?! Nóg meer reden om te werken op Ibiza!

Activiteiten

Combineer het met deze activiteiten

Van een uitdagende bootcamp bij zonsopkomst of een adembenemende bike tour, tot een ontspannende yoga sessie op een paradijselijk strand of een heerlijke massage onder de wuivende palmbomen. Welke activiteiten maken jouw vakantie compleet?

Geïnteresseerd?

Boek dan direct of stel eerst nog je vraag

‘‘Tijdens jouw vakantie op Ibiza verblijf je in een prachtige Spaanse villa, gelegen in een natuurrijke oase met uitzicht op zee. Een fantastische plek waar je elke dag wakker wordt for another day in paradise. Waar ’s ochtends een uitgebreid ontbijt op je wacht en waar je na een heerlijke dag ‘thuiskomt’ met een frisse duik in het zwembad. Gedurende je hele verblijf ben je getuige van een live schouwspel aan natuurgeluiden, waaronder het prachtige gezang van exotische vogels voor dat échte Spaanse vakantiegevoel! Geniet mee van de beste sangria, de gezelligste barbecue- en paella avonden, en laat je verrassen door alles wat dit magische eiland te bieden heeft!’’

Contact Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar. Je kunt ook ons contactformulier invullen.

  • Door het contactformulier te gebruiken ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring