Direct boeken

Het ultieme moment voor een massage op Ibiza

Lijkt een massage op Ibiza je heerlijk, maar vind je de drempel te hoog om daadwerkelijk een massagepraktijk binnen te stappen? Als je nu je massage op Ibiza boekt, hoef je niet het halve eiland af te struinen op zoek naar een geschikte masseur. Mira neemt je graag mee naar een van de mooiste plekjes op het eiland. Blijf je liever op je ligbedje aan het zwembad liggen om te genieten van een ontspannende behandeling? Ook dat is natuurlijk helemaal prima!

 

Een massage op Ibiza: van hoofd naar lichaamsbewustzijn

Na een opleiding aan de Academie voor Massage Therapie in Utrecht, runde Mira jarenlang haar eigen massagepraktijk in Nederland. Mira: “Hierdoor weet ik dat een massage ontzettend persoonlijk is. Mensen vinden het fijn dat ze bij mij gewoon in hun eigen taal kunnen aangeven wat hun wensen zijn, of waar de pijnpunten zitten. Mijn intenties zijn niet alleen naar het lichaam gericht, maar juist ook naar de brug tussen lichaam en geest. Zie het als een stukje bewustwording van wat jouw lichaam je wil vertellen door de kracht van aandacht en aanraking.

Maak je vakantie compleet met een massage op Ibiza

Zou het niet heerlijk zijn; onder het geruis van de wuivende palmbladeren genieten van een professionele massage op Ibiza. Perfect om de dag mee te beginnen of om lekker tot rust te komen na een actieve dag. Of je nu kiest voor een klassieke ontspanningsmassage, een stevige sportmassage, een bindweefstelmassage of voetreflexiologie; Mira zet al haar kennis en kunde in om jou als herboren te laten voelen na een massage op Ibiza.

 

Welke massage op Ibiza past bij jou?

Mira: “Samen kijken we wat voor jou de meest passende behandeling is. Tijdens een massage laat ik je de kracht van persoonlijke aandacht en aanraking ervaren. Een massage op Ibiza is een cadeautje voor je lichaam en geest en tegelijk een welkome afwisseling tijdens jouw experience journey, cycle week of workation.” Maak jij jouw actieve vakantie compleet met een heerlijke massage op Ibiza?

Activiteiten

Bekijk ook andere activiteiten

Van een uitdagende bootcamp bij zonsopkomst of een adembenemende bike tour, tot een ontspannende yoga sessie op een paradijselijk strand of een heerlijke massage onder de wuivende palmbomen. Welke activiteiten maken jouw vakantie compleet?

Geïnteresseerd?

Boek dan direct of stel eerst nog je vraag

Maak jouw experience journey, cycle week of workation compleet met een ontspannende massage!

 

Contact Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar. Je kunt ook ons contactformulier invullen.

  • Door het contactformulier te gebruiken ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring