Direct boeken

Heerlijk tot jezelf komen met de voetjes in het zand

Zie jij jezelf tijdens zonsopkomst je matje al uitrollen voor een inspirerende les yoga op Ibiza? We nemen je mee naar een idyllisch plekje, zoals een rustige spot in de ongerepte natuur, of een paradijselijk baaitje met helderblauw water. Terwijl de wereld wakker wordt en de zon boven de zee uit komt, sta jij al helemaal in contact met jezelf. Eenmaal terug bij de villa, wacht je een uitgebreid ontbijt en een prachtige nieuwe dag. Liever op een ander moment van de dag yoga op Ibiza beleven? Dan regelen we dat toch?!

 

De diepte in tijdens yoga op Ibiza

De vormen van yoga op Ibiza die we aanbieden, zijn onder andere power yoga, hatha yoga en yin yoga. Het draait allemaal om het verbeteren van je houding, lenigheid, statistische kracht, coördinatie, evenwicht, ademhaling en het in balans brengen van lichaam en geest. Samen gaan we de diepte in, en geloof ons: dat gaat verder dan de stretch oefeningen die je thuis doet 😉

 

Boek nu jouw les yoga op Ibiza!

B&M Experience is er om jou totaal te ontzorgen. Nu alvast je activiteit boeken, betekent een ‘to do’ minder tijdens je vakantie. Het kan maar alvast geregeld zijn, niet waar? Zelfs voor het yoga matje wordt gezorgd! Dus boek snel jouw les yoga op Ibiza.

Maak je vakantie compleet met yoga op Ibiza!

Dacht je dat yoga op Ibiza niet is weggelegd voor actievelingen zoals jij, dan heb je het mis! Yoga is juist de perfécte manier om lichaam en geest in balans te brengen tijdens jouw actieve experience journey of cycle week! Gedurende een workation kan yoga zelfs leiden tot waardevolle inzichten. Maak jouw actieve vakantie compleet met een inspirerende les yoga op Ibiza!

 

Yoga op Ibiza onder professionele begeleiding

Lijkt het je te gek om onder professionele begeleiding yoga op Ibiza te beleven, maar ben je niet het type dat zijn hele verblijf op het eiland in kleermakerszit wil doorbrengen? Komt dat even mooi uit, want B&M Experience nodigt jou -tussen alle energieke activiteiten door- van harte uit voor een les yoga op Ibiza!

 

Activiteiten

Bekijk ook andere activiteiten

Van een uitdagende bootcamp bij zonsopkomst of een adembenemende bike tour, tot een ontspannende yoga sessie op een paradijselijk strand of een heerlijke massage onder de wuivende palmbomen. Welke activiteiten maken jouw vakantie compleet?

Geïnteresseerd?

Boek dan direct of stel eerst nog je vraag

Maak jouw experience journey, cycle week of workation compleet met een inspirerende yoga les!

Contact Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar. Je kunt ook ons contactformulier invullen.

  • Door het contactformulier te gebruiken ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring